Äventyrspaket

Lilla äventyrspaketet

Vi fyller först på våran energi med en skärgårdslunch på Mon. Vi delar upp oss i grupper & nu börjar kampen, Samarbetsbana, som en klätterställning för vuxna-där man måste klara att samarbeta för att gå i mål- på tid dessutom. Vi skjuter luftpistol, blåsrör & springer bungy... jobbigare än vad man tror. skaffa så många poäng som möjligt.

Telefon: +46(0)730707152
Hemsida: www.aventyrsbolaget.se
Stora Äventyrspaketet

Utmana era arbetskamrater! Vem är modigast ? Snabbast? Mest pricksäker eller bäst på leda, samarbeta? vi klättrar i höghöjdsbana, skjuter bågskytte, kastar yxa, går samarbetsbana samt poängbungy. Avsluta med ett färdigt grillpaket från Mons skärgårdskrog. Ni grillar vid havet, kanske ett kvällsdopp nu är på plats...

Telefon: +46(0)730707152
Hemsida: www.aventyrsbolaget.se
Svensexa/möhippepaket

Förnedra eller uppleva? Tillsammans genomför ni en kamp på ca 2 timmar. Platsen är Mon, här kan ni börja med pickninck, lunch på krogen eller genast sätta igång tävlingsinstinkten. Grenar som "skottkärrrace för blinda & döva" Ölbungy, skyttegren, såpdragkamp står på schemat. Avsluta med plankan för brud/brudgum. Blöt efter planka eller ej kan man boka in badtunna, bastuflotte mm.

Telefon: +46(0)730707152
Hemsida: www.aventyrsbolaget.se
Vattenskotersafari

Börja er dag med en lunch på en av skärgårdens bästa krogar. vi möts upp på Mons brygga för instruktion med vår skoterguide. Turen bär av olika beronde väder, vindar & önskemål. Vi upplever det med fart, vind och fläkt men framförallt skärgården på annorlunda sätt. Tillbaka på Mon finner vi bastuflotten varm. Här med möjlighet att köpa till ett gott bastukitt.

Telefon: +46(0)730707152
Hemsida: www.aventyrsbolaget.se