Deltagaravgift 1.400 kr/person (buss, 2 hotelnätter, 2 frukost, en middag och inträde ingår).
Anmälan och frågor till: boelholgersson@gmail.com före den 27 september.

Navet i Havet, ek förening, arrangerar vartannat år en medlemsresa i syfte att få inspiration till vår egen utveckling av bygden. Sist gick
resan till Landsort. Då fokuserade vi på hur det är att bo på en ö, i år väljer vi att resa till västkusten och till Tjörn. Ett skärgårdssamhälle
som på många sätt både liknar och skiljer sig från S:t Anna. Besöksnäringen är större, inte minst p.g.a av närheten till storstaden Göteborg, och till andra populära besöksmål efter västkusten som t.ex Lysekil. Samtidigt står man inför både de utmaningar och möjligheter som vi även möter i S:t Anna. Genom möte med olika företag och föreningar vill vi dela erfarenheter och diskutera utvecklingsmöjligheter. Styrelsen hoppas på många glada  resenärer som genom nya intryck och kunskaper vill delta i fortsatta utvecklingen av S:t Anna.

Preliminärt program:
Fredag, bussen avgår från Edgars kl 13.00, påstigning i Söderköping efter överenskommelse.                                                                                                          Begränsat antal platser i både hotell och buss så först till kvarn….
Vi anländer fredag kväll till anrika och spännande Hotell Nordevik i Skärhamn, som har dukat upp en buffé till middag.

Under lördagen har vi fått ett jättefint program med start av Ann Haraldsson VD södra Bohusläns Turism, med fokus på projektet Remember September. Därefter turistchefen som beskriver kopplingen mellan näringsliv och turism. Vi får besöka akvarellmuseet och träffa initiativtagaren till detta nu väletablerade museum, Benita Nilsson. Lunch på Pater Noster,Skärhamn, där deltar ägaren David Ahlborg som satsar hårt för att kunna driva året runt och har flera evenemang under året. Kvällen är fri för egen tid.

Söndag efter frukost tar vi färjan till Dyrön och träffar representanter från en intresseförening som sköter Dyröns vandringsled.
Åter Sankt Anna ca 18.00.