Camping

Källbuktens Camping

På Källbukten finner du ro och avkoppling, med bra barnvänligt bad, dels på campingen och vid Sandens samhälle. Vi har 150 el-platser med 10 amp.

Telefon: 0121-510 68
Hemsida: www.sanktanna.se
Kalvholmens Camping

På Kalvholmens camping erbjuder vi en lugn och skön miljö med sjöutsikt från alla platser. Här kan du lätt hitta en enskild plats för ditt tält, husvagn eller husbil. En enklare och trevlig stuga för två kan hyras per dygn.
Ni har tillgång till vattentoaletter, duschar, kök med varm- och kallvatten, utslagsback för husvagn/husbil och tvättstuga (nyckeln finns i receptionen). Vi erbjuder nu enklare maträtter och cafésortiment (se mer under meny). Glass, dricka och ett enklare utbud av livsmedel och tekniska varor erbjuds i receptionen. Roddbåtar finns att hyra. Det finns bra möjligheter för både bad och fiske med närhet till skogar för bär och svampplockning.

Kontaktperson: Mari-Ann och Ove
Telefon: Tel: 0121 50100
Hemsida: www.kalvholmenscamping.se
Stegeborgs Camping

Stegeborg har en säsongscamping alldeles intill vattnet på Slätbakens södra strand med vackra ekbackar. Till campingen hör duschrum, tvättmöjligheter samt torrdass. Det finns möjlighet att hyra båtplats belägen 100 meter från campingplatsen.

Telefon: 0121-42001
Hemsida: www.stegeborg.se
Tyrislöt camping

Besök Sankt Annas vackra ytterskärgård, där campingen är belägen, med havet som granne. Campingen är uppdelad i fyra grönområden i skärgårdsnatur.

Telefon: 0121-52021
Hemsida: www.tyrislotcamping.se