Gårdshandel

Ekö Gård – Gårdsbutik och trädgårdscafé

Ekö Gård är en liten lammgård med sommaröppen gårdsbutik och trädgårdscafé i S:t Anna skärgård.
Här hittar du lammkött och lammkorvar till grillen eller grytan, marmelader, chutneys och grönsaker från gården. Och så har vi såklart ägg från våra fritt gående höns. Men här kan du även köpa mjuka, lockiga lammskinn och skinnhantverk av olika slag. Dessutom säljer vi ett urval av keramik, smide och mathantverk som skapats av gårdar/hantverkare nära oss.
I vårt trädgårdscafé kan du njuta av bl a glass och hembakat.
Facebook: ekogardsanktanna

Telefon: Telefon: 070 - 267 60 61
Hemsida: www.ekogard.nu
Forsmans Lax & Lamm

På Forsmans Lax & Lamm har vi ett stort utbud av förädlade lammprodukter från den egna gården. Vad sägs om lammkorv, lammracks, lammfärs o.s.v. Ni kan även köpa delar av ett djur eller köttlådor.
Köttet är från lamm som betar på Aspöja och kringliggande öar i S:t Anna skärgård. Lammen går på vackra naturbeten, de hanteras med vallhund som djuren är vana vid, för att minska stressen.

Telefon: 0125-91015, 0703-289561
Hemsida: www.forsmans.se
Magasinet Sankt Anna

Det gamla spannmålsmagasinet från Herrborums gods i Sankt Anna, har plockats ned i över 600 delar och fått nytt liv i Uvmarö Hamn. Alldeles intill vattnet fyller vi det nu bit för bit med ett nytt innehåll. Här finner du bland annat gårdsbutik med produkter från Missjö Gård, såsom lammkött, nötkött, skinn och garn. Vi har café med hembakade kakor, bröd och glass. Ni kan också få lagad mat baserad på gårdens egna produkter. Vi har fullständiga rättigheter.

Öppettider:

Den 15 juni - 25 augusti är det öppet alla dagar kl. 10.00 - 20.00

Den 26 aug - 29 sept är det enbart helgöppet: lördagar kl. 10.00 - 20.00 och söndagar kl. 10.00 - 16.00

Telefon: 0121-521 22
Hemsida: www.magasinetsanktanna.se