Gårdshandel

Ekö Gård – Gårdsbutik och trädgårdscafé

Ekö Gård är en liten lammgård med sommaröppen gårdsbutik och trädgårdscafé i S:t Anna skärgård.
Här hittar du lammkött och lammkorvar till grillen eller grytan, marmelader, chutneys och grönsaker från gården. Och så har vi såklart ägg från våra fritt gående höns. Men här kan du även köpa mjuka, lockiga lammskinn och skinnhantverk av olika slag. Dessutom säljer vi ett urval av keramik, smide och mathantverk som skapats av gårdar/hantverkare nära oss.
I vårt trädgårdscafé kan du njuta av bl a glass och hembakat.
Facebook: ekogardsanktanna

Telefon: Telefon: 070 - 267 60 61
Hemsida: ekogardsanktanna.business.site
Forsmans Lax & Lamm

På Forsmans Lax & Lamm har vi ett stort utbud av förädlade lammprodukter från den egna gården. Vad sägs om lammkorv, lammracks, lammfärs o.s.v. Ni kan även köpa delar av ett djur eller köttlådor.
Köttet är från lamm som betar på Aspöja och kringliggande öar i S:t Anna skärgård. Lammen går på vackra naturbeten, de hanteras med vallhund som djuren är vana vid, för att minska stressen.

Telefon: 0125-91015, 0703-289561
Hemsida: www.forsmans.se
Magasinet Sankt Anna

I Uvmarö Hamn på Norra Finnö finns numera det gamla spannmålsmagasinet från Herrborum. Huset är återuppbyggt här och har fått nytt liv med gårdsbutik, café och matservering.  

I gårdsbutiken har vi ekologiskt naturbeteskött av lamm och nöt från vara djur som betar på öarna ute i Sankt Anna skärgård. Förädlade produkter som lammsalami och rökt lammkött finns också. Skinn, garn och ull, allt från Missjö gård. Vi säljer även Kallsöfiskarn´s fisk samt honung och saft från lokala producenter.

Öppet kl  11 – 17 varje dag i sommar till 2 sept.

Telefon: 0121-521 22
Hemsida: www.magasinetsanktanna.se