Grävarbeten & Entreprenad

Gräsmarö Skärgårdstjänst

Gräsmarö Skärgårdstjänsts specialitet är bryggor och hamnanläggningar. Till vår tjänst står en omfattande och välanpassad maskinpark. Vi kan visa upp ett stort antal referensbyggen, bl a på Harstena och Gräsmarö.

Telefon: 0123-420 18, 0708-39 63 44
Hemsida: www.grasmaro.nu
Kjell G Skärgårdsservice

Att leverera skärgårdsservice innebär att kunna hantera många strängar på sin lyra. Vi har ett brett utbud av maskiner för olika ändamål som t. ex grävare, lastare, mobilkranar, mindre lastbil, traktor med diverse vagnar samt mycket mer. Välkommen att kontakta oss.

Kontaktperson: Kjell Gustavsson
Telefon: 0708-178615
Lyckängens Bygg AB

Välkommen till Lyckängens Bygg AB
Byggföretaget som utför det mesta inom bygg:

- Nybyggnationer
- Till- och ombyggnationer
- Renoveringar
- Altaner
- Grävmaskin finns för mindre grävarbeten
- Jord och grusförsäljning i Lagnö

Kontaktperson: Robin Davidsson lyckangensbygg@gmail.com
Telefon: 070 340 28 04
Magnus Gustavsson Lantbruk & Entreprenad

Med vår kompletta maskinpark kan vi utföra dom flesta typer av markarbeten. Vi dikar, anlägger husgrunder, gräver ner ledningservicer med mera. Vi har även en egen grustäkt med dom vanligaste fraktionerna. Ett axplock ur vår maskingpark är, Grävare 18 ton, L70 lastmaskin, Grusbil med släp samt Traktorer och vagnar.

Telefon: magnus.gustavsson@telia.com
Uvmarö Hamn

Vi utför alla vanligt förekommande markarbeten med våra maskiner. Det kan gälla hela avloppsanläggningar, diken, husgrunder etc. Vi kan också leverera matjord och alla slags kross och stenmaterial. Vi gör även arbeten på öarna och kan frakta material och maskiner med egna färjor.

Telefon: 0121-521 22; 070- 346 54 02
Hemsida: www.uvmarohamn.se