Kajak

Vi anser att det är en av de bästa skärgårdar att paddla i. Ni kan starta från inomskär eller ytterskär. Tälta på ö eller bo i stuga, äta lunch på krog eller dra upp egen abborre att grilla. Sankt Anna har många vackra öar att beskåda! Kom och bedöm själva.

Kajakparadiset S:t Anna & Gryt

Nytt kajakcenter vid stranden på Mon mitt i S:t Anna skärgården. Uthyrning, kurser, turer samt försäljning. Stort utbud av nybörjarkajaker både singel och dubbel. All inclusive kajakturer och nybörjarkurser under hela sommaren. Öppet 27 april – 30 september.

Telefon: +46 (0)73 0932109
Hemsida: www.kajakparadiset.se
S:t Anna Skärgårds Kajakuthyrning - Tyrislöt

Kajakuthyrning sedan slutet av 1980-talet i S:t Anna ytterskärgård med öar på nära håll. Vi har olika typer av kajaker- för både vana och ovana och för 1 , 2 eller 3 personer. Vid mån av tid följer vi dig gärna ut första halvtimmen om så önskas. Utrustning, flytvästar och tydliga sjökort ingår. Vi ordnar guidade turer och nybörjarkurser i grupp eller privat. Vi kan ta emot stora grupper för kortare eller längre tid. Tält och köksutrustning för uthyrning. WC och Dusch. Tyska och engelska talas. Vi säljer även fiskeredskap, metmask och proviant i vår lilla sommarlanthandel. Vi hyr ut tält/stugor för längre vistelse med kajak i skärgården. Du kan hyra halv/heldag eller flera dagar i följd (rabatt).

Telefon: +46(0)121-520 27 eller 0708 23 46 37
Hemsida: www.stannakajak.se