Kajak

Många anser att skärgården i Sankt Anna är en av de bästa att paddla i. Ni kan starta från inomskär eller ytterskär, tälta på ö, bo i stuga, äta lunch på krog eller dra upp egen abborre att grilla. Sankt Anna har många vackra öar att beskåda! Välkomna och bedöm själva.

Kajaker i Stegeborg

Att paddla kajak i vår fina skärgård är rogivande, vackert och precis så fysiskt krävande som man själv väljer.
Vi har 4 stycken kajaker av modellen Oasis Expedition. De klarar allt från barn till stora starka karlar och är väldigt stabila. Du hyr våra kajaker i vår glasskiosk, öppen dagligen från morgon till sen kväll under sommaren. Pris 350 kr/kajak/dag

Telefon: 0121-42001
Hemsida: http://www.stegeborg.se/
Kajakparadiset S:t Anna & Gryt

Nytt kajakcenter vid stranden på Mon mitt i S:t Anna skärgården. Uthyrning, kurser, turer samt försäljning. Stort utbud av nybörjarkajaker både singel och dubbel. All inclusive kajakturer och nybörjarkurser under hela sommaren. Öppet 27 april – 30 september.

Telefon: +46 (0)73 0932109
Hemsida: www.kajakparadiset.se
S:t Anna Skärgårds Kajakuthyrning - Tyrislöt

Kajakuthyrning sedan slutet av 1980-talet i S:t Anna ytterskärgård med öar på nära håll. Vi har olika typer av kajaker- för både vana och ovana och för 1 , 2 eller 3 personer. Vid mån av tid följer vi dig gärna ut första halvtimmen om så önskas. Utrustning, flytvästar och tydliga sjökort ingår. Vi ordnar guidade turer och nybörjarkurser i grupp eller privat. Vi kan ta emot stora grupper för kortare eller längre tid. Tält och köksutrustning för uthyrning. WC och Dusch. Tyska och engelska talas. Vi säljer även fiskeredskap, metmask och proviant i vår lilla sommarlanthandel. Vi hyr ut tält/stugor för längre vistelse med kajak i skärgården. Du kan hyra halv/heldag eller flera dagar i följd (rabatt).

Telefon: +46(0)121-520 27 eller 0708 23 46 37
Hemsida: www.stannakajak.se
Sankt Anna Bed & Boat

Vi har cyklar att hyra ut, hjälm ingår, uthyres per hel- eller halvdag, en cykel är utrustad med ny barnsits. Vi har tresits kajak (två som paddlar med ett litet barn i mitten eller en hund) och ensits kajaker, mycket rymliga.
Finns att hyra hel- eller halvdag, ev. längre. Produkterna finns på Hindö, för bokning ring 070 579 48 54 eller maila britta@sanktannabb.se

Kontaktperson: Britta Andersson
Telefon: 070 579 48 54
Hemsida: https://sanktannabb.se/