Stugor

Ängens B&B Norra Finnö

Detta B&B ligger på en gård på Norra Finnö i Sankt Anna skärgård. Boendet ligger 9 minuters promenad från stranden. Alla rum på Ängens B&B har tillgång till ett delat badrum och ett gemensamt kök med matplats. Här erbjuds rum med en sitthörna och utsikt över trädgården. Varje morgon serveras en frukostbuffé med ägg från gården samt bröd och yoghurt. Ängens B&B har en terrass och en uteplats där du kan koppla av. Söderköpings centrum ligger 40 km bort. Öppet året om.

Cyklar, båtar och vattenskotrar kan hyras på Mons Camping, som ligger 700 meter bort. Det finns en badplats inom 8 minuters promenad från boendet. Hemsida: http://angen.se/bed-breakfast/

Telefon: Tel/Fax: 0121-51231 Mob: 0708-151231
Hemsida: www.booking.com
Båtsholm Norra Finnö

På Båtsholm erbjuder vi ett naturnära boende med tillgång till skog och mark i skärgården. Vyerna mot vattnet är svåra att undgå då vår småbåtshamn endast ligger ett fåtal meter ifrån pensionatet.

Kontaktperson: Gunilla och Karin
Telefon: 0121-510 17
Blå Kustens Skärgårdsservice AB

Här på Strömmens gård i S:t Anna skärgård, nära Ramsdal och inloppet till Sandfjärden, kan du hyra Källarstugan en gammal stuga från 1880. Belägen cirka 80 m från våra bryggor, där kan simkunniga bada. Cirka 250 m bort finns en allmän badplats i Sandfjärden.

Bottenvåningen består av kök/allrum, ett sovrum med två bäddar och ett duschrum med toa och en tvättmaskin, golvvärme i duschrummet. I köket finns kyl/frys, micro, kaffebryggare, brödrost, spis och en bänkdiskmaskin. I allrum/matplats finns platt TV.

Till övervåningen leder en ganska brant trappa. Däruppe finns 2 sovrum med 4 riktiga sängar. Det finns dessutom 2 alkover med en längd på cirka 190 cm.
Utanför köket finns en altan med bord, stolar och grill finns. Bilväg ända fram. Gå in på www.hyrbåt.nu för mer information och kontakt

Telefon: +46 12162054 mobil: +46 708100816
Hemsida: www.xn--hyrbt-pra.nu
Källbuktens Camping

Källbukten erbjuder stugor, allt från enkla till fullutrustade stugor

Telefon: +46 (0)121-510 68
Nybyggda stugor på Kallsö

Två stugor byggår 2011 uthyres på Kallsö ca 40 m från havet. Varje stuga är 36 kvm + 15 kvm sovloft och har 4+2 bäddar. Fullutrustade med diskmaskin, kyl/frys, micro, vattenklosett, dusch, platt-tv, stereo, stor altan, solsängar, ute möbler, grill och även en roddbåt med möjlighet att hyra till en mindre utombordare.

Telefon: 070-895 99 35
Hemsida: www.kallsofiskarn.se
Risö stugor

Välkommen till Risö stugor som ligger i underbara Sankt Anna skärgård. Stugorna ligger i en genuin skärgårdsmiljö på ön Risö. Ön har en härlig blandning av olika naturtyper såsom beteshagar, strandängar, åker och skog. Det finns vidsträckta fiskevatten och fina badmöjligheter.

Telefon: 0121-510 70, 0708-551170
Hemsida: www.risostugor.se
Rödja Södra Finnö

Tvåvåningshus på 138 kvm. Fyra rum och kök. 6 bäddar. Huset ligger på en höjd med skogen bakom och åker och äng framför. Ca. 500 meter till egen brygga med båtplats och badstege. Roddbåt ingår, Motor finns att hyra.

Telefon: 070-3917096
Hemsida: E-post: annemariepersson@hotmail.com
RTP Sankta Anna stugor

Endast några meter från havet ligger våra S:t Anna stugor. De 3 st handikappsanpassade stugorna är fullt utrustade för självhushushåll. Stugorna ligger i anslutning till Mons friluftsområde med bad, aktiviteter och en skärgårdskrog.

Telefon: 011-126507
Hemsida: www.rtp-norrkoping.se/RTP-StugorStAnna.htm
Sankt Anna Bed & Boat

På ön Hindö utanför Kalvholmens Camping, finns fyra nyrenoverade stugor, samt ett annex. I sommartorpet finns ett gemensamt beredningskök, där frukosten serveras. Middag kan erbjudas, förbokas helst. Vi har sittplatser både inne på danslogen, i trädgården eller bredvid vårt utekök uppe på berget.
Dusch, torkskåp, elektrisk toa och utedass finns att tillgå i anslutning till stugorna. Tillgången på varmvatten är god och du har möjlighet att handtvätta i vår tvättho.
Eftersom vi befinner oss på en ö är våra möjligheter att använda tvättmaskinen något begränsad, därför önskar vi att ni har med er egna sängkläder.
Vi har cyklar att hyra ut, hjälm ingår, uthyres per hel eller halvdag, en cykel är utrustad med ny barnsits. Vi har tresits kajak (två som paddlar med ett litet barn i mitten eller en hund) och ensits kajaker, mycket rymliga.
Finns att hyra hel eller halvdag, ev längre.
Mejl: britta@sanktannabb.se

Kontaktperson: Britta och Lennart Andersson
Telefon: 070-5794854
Hemsida: www.sanktannabb.se
Skärgårdsbyn Mon

Alla stugor i Skärgårdsbyn har åretrunt-standard, med utsikt och altan mot havet. Husen är fullt inredda med möbler, husgeråd och inredningsdekor i vad vi kallar fin hotellstandard. Stugan passar er som vill ha plats för upp till 6 personer, varav 2 bäddar finns i bäddsoffa i allrummet. De går att hyra både dygnsvis och veckovis.

Telefon: 0121-511 33
Hemsida: www.skargardsbyn.se
Tyrislöt Camping

Besök Sankt Annas vackra ytterskärgård, där stugorna är belägna, med havet som granne. Stugorna som är 11 st är utrustade för fyra personer med köksutrustniung, bänkspis med ugn, kylskåp,elvärme och två våningssängar som kan fällas upp dagtid. I campingens servicehus finns tillgång till duschar, tvättmaskin och torktumlare.

Telefon: 0121-520 21
Hemsida: www.tyrislotcamping.se
Tyrislöts Stugor och Bryggor/vid kajakuthyrningen

Stugor samt Bed & Breakfast. Totalt 30 bäddar- fördelade på 7 stugor med 2-6 bäddar/stuga. 10- 275 m från bryggan i vacker ytterskärgårdsmiljö. WC/Dusch eller nära tillgång till. Uthyres per natt eller vecka /året runt. Sjömack, sommar- lanthandel med uteservering vid bryggan. Båtar och kajaker att hyra med eller utan guide.

Telefon: 0121-520 27 eller 0708 23 46 37
Hemsida: www.stannakajak.se
Wass Pensionat i Sanden på Norra Finnö

Välkommen att bo i ÖRNBOET som har två dubbelrum, TORPET som har två dubbelrum och ett enkelrum (ett gammalt båtsmantorp) f.d. Wass Pensionat.
Båda husen ligger i den pittoreska lilla byn Sanden på Norra Finnö.
Nära till fint bad (barnvänligt), promenadvägar, vacker natur och tennisbana.
Underbar havsutsikt över Korsfjärden. 
Hyr veckovis eller enstaka nätter. Öppet fram till mitten av oktober.
Priset för vecka reducerat aug,sept.

Kontaktperson: Daniel Wass
Telefon: +46 73 3691308
Hemsida: stanna.se/wass