Se & Göra

Det finns få platser som kan visa upp så stora kontraster och variatoner under årets fyra årstider som skärgården.
Från sommarens alla sol och bad aktiviteter, höstens fiske med dess underbara färger, vårens islossning och värmande ljus till vinterns, mörker och oändliga isar som bjuder in till bl a långa skridskoturer. Kontrasterna skapar ett brett utbud av aktiviteter för allas behov året runt, där bara fantasin sätter gränserna.

Söker ni fart eller lugn

Vi erbjuder fart och utmaningar för den som t ex vill åka vattenskoter eller sitta upp på en hästrygg, men även lugnare alternativ för den som söker naturen och stillheten.

Natur & Kultur som formats av skärgårdsborna

Ett av Sankt Anna’s största varumärken är självklart dess berömda natur, varför ett brett utbud av naturupplevelser finns att tillgå.  Upptäck t ex Skärgården från en cykelsadel, eller hyr en båt och hitta dina egna smultronställen.
Vi är också oerhört stolta över vår historia som har präglats av skärgårdsbornas strävsamma arbete genom århundradena, något som vi stolt visar upp i vårt skärgårdsmuseum.

Välj det som passar för er vistelse. ni kommer nog ändå inte hinna med hela utbudet på er semester, så mycket finns det att Se & Göra!