Konsultering

Urverkstan Urmakeri och Byggnadsvård - Lagnö

Urverkstan Urmakeri & Byggnadsvård är ett företag som, precis som det låter, driver både ett urmakeri och en byggnadsvårdsbutik.

URMAKERI
I urmakeriet arbetar vi med service och reparationer av allt från stora golvur till små armbandsur. Batteribyten till mer utförliga reparationer och restaureringar. Vi lämnar alltid kostnadsförslag på lite större arbeten. Vi lämnar normalt 2 års garanti på utförda service-, reparations- och renoveringsarbeten.
Vi är certifierat servicecenter för bland annat Omega.

BYGGNADSVÅRD.
I vår byggnadsvårdsbutik kommer vi ha ett utbud av både byggnadsvårdsprodukter och hantverk. Vi har den medvetna ambitionen att hålla hög kvalité på våra produkter och samarbeta med leverantörer som tänker på samma sätt. Vår ambition är att ditt besök hos oss skall verka inspirerande oavsett om det rör sig om ommålning av fasaden, renovering och målning av dina gamla fönster eller inomhusmålning är vi gärna behjälpliga med råd och tips.
I vårt sortiment finns linolje- och slamfärg, linoljesåpa, roslagsmahogny och andra tjärprodukter, penslar samt diverse verktyg och material för renovering.
Vad gäller våra hantverksprodukter försöker vi jobba med så lokala producenter som möjligt i både trä, smide och andra material. Kom gärna in så berättar vi mer.
Facebook: https://www.facebook.com/urverkstan/
Instagram: https://www.instagram.com/urverkstan.se

Kontaktperson: Bernhard och Jessica Schmidt
Telefon: 0730 29 71 71
Hemsida: www.urverkstan.se