Cafe & Servering

Båtsholms Kajuta

Nedanför Pensionatet intill vattnet ligger vår kajuta. Här serverar vi lättare rätter. Sitt och njut av lugnet med något gott i glaset & ibland till underhållning.

Telefon: +46 (0)121-51017
Hemsida: www.hem.spray.se/batsholm/
Ekö Gård – Gårdsbutik och trädgårdscafé

Ekö Gård är en lammgård med sommaröppen gårdsbutik och trädgårdscafé på Norra Finnö i S:t Anna skärgård.
I vårt trädgårdscafé kan du njuta av hembakat och det lantliga lugnet under äppelträden. Och om du vill kan du även strosa runt i vår köksträdgård och förundras över växtkraften i blommor och grönsaker.
I vår gårdsbutik hittar du framför allt ätbart från egna gården. Vi har lammkött och lammkorvar till grillen eller grytan. Du hittar marmelader, chutneys och egenodlade grönsaker efter säsong. Och så har vi såklart ägg från den egna hönsen. Men här kan du även köpa mjuka, lockiga lammskinn och skinnhantverk av olika slag. Dessutom säljer vi ett urval av keramik, smide och mathantverk som skapats av gårdar/hantverkare nära oss.

Kontaktperson: ekogard.sanktanna@gmail.com
Telefon: 070 -267 60 61 (Agneta) 0709-627 323 (Staffan)
Hemsida: Facebook /ekogardsanktanna
Källbuktens Camping & servering

På vår härliga altan kan ni sitta och blicka ut över badstranden, ta en fika, öl eller ett glas vin och till det enklare smårätter.

Telefon: +46(0)121-51068
Hemsida: www.campa.nu
Kalvholmens Camping

Kalvholmens familjecamping och badstrand, ligger mycket vackert och naturskönt på en udde i inre delen av St Annas skärgård.

Här kan du fika eller äta dig mätt från vår enkla men egenproducerade mat, t.ex. hamburgare, välsorterad kiosk och kafé, glass m.m. Full service från midsommar till v 32. Innan midsommar serverar vi mat och håller extraöppet beroende på väder. Kolla öppettider på hemsidan.
E-post: info@kalvholmenscamping.se

Kontaktperson: Britta och Lennart Andersson
Telefon: Tel: 0121 50100 Mobil och vid bokning: 070 5794854
Hemsida: www.kalvholmenscamping.se
Magasinet Sankt Anna

I Uvmarö Hamn på Norra Finnö finns det gamla spannmålsmagasinet från Herrborum, återuppbyggt i hamnen. Här har det fått nytt liv med gårdsbutik, café och matservering. Vi bjuder på härlig miljö med uteserveringen vid hamnens bryggor.  

Från bageriet kommer nygräddade bullar och kakor och vi serverar flera maträtter med ursprung i Sankt Anna. Öl- och vinrättigheter.

I gårdsbutiken kan man köpa ekologiskt naturbeteskött av lamm och nöt. Utmärkt lammsalami med smak från betesmarkerna ute på öarna. Skinn, garn och ull finns också, allt från Missjö gård.

Öppet kl  11 – 17 varje dag i sommar till 2 sept.

Telefon: 0121-521 22
Hemsida: www.magasinetsanktanna.se
Sankt Anna Handel

Kaffe, kaffebröd färdiga smörgåsar och toast. Skopglass och glasspinnar i stora lass

Telefon: 0121-51095
Hemsida: www.sahandel.se
Sankt Annagården

Sankt Annagården vid det gamla färjeläget och foten av Lagnöbron. Serverar mat, fika och glass med sittplatser både ute och inne. Njut av förtäring och skåda samtidigt båttrafiken som passerar precis utanför vår brygga!

Kontaktperson: Ethel och Johan Hartmann
Telefon: +46(0)121-51312
Hemsida: www.stannagarden.se
Skärgårdsbyn Mon - Båthuset Bistro

Båthuset Bistro ” Bara bra mat helt enkelt! I en unik miljö”
I vårt SkärgårdsBistro får alla sinnen njuta. Beskåda den fantastiska utsikten från Båthusets panoramafönster, känn den svalkande sjöbrisen från bryggan och hör hur vågorna slår mot land, samtidigt som ni avnjuter frukost, lunch, middag, fika eller kvällsmys.
Vi erbjuder allt från enklare tilltugg, smarriga mackor, pizza, hamburgare, fisk & skaldjursrätter samt en variation av fikabröd.
För de morgonpigga har vi även frukostöppet under högsäsong.

Telefon: +46 (0)121-51133 ank: 4
Hemsida: www.skargardsbyn.se
Tyrislöts Camping

PUB " SUMPEN " Här i det gammla magasinet med skärgårdsinspererad miljö , kan ni njuta av en kall öl eller ett glas vin med enklare förtäring.Namnet sumpen kommer av bardisken som är tillverkad av en äkta fisksump. Musikunderhållning vissa kvällar i trädgården

Telefon: 0121-520 21
Hemsida: www.tyrislotcamping.se
Tyrislöts Sommarhandel

Vi har en ålderdomlig, charmig och mycket välsorterad liten sommarlanthandel. Sortimentet är klassikt skärgårdsmodell med ”lite av allting”. Enkel uteservering i anslutning till bryggan med underbar havsutsikt där ni kan ta en fika eller äta en bit mat från handeln. Frysen är alltid full med glass! I vårt sortiment finns bl.a. lokalt rökt fisk.

Telefon: +46(0)121-52027
Hemsida: www.stannakajak.se
Yxnögårdens Vandrarhem

Yxnögården, en plats i Sankt Anna skärgård. Här kan du hyra rum på vårt lilla vandrarhem. Upptäck naturen och lugnet i din omgivning. Möjlighet att få uppleva skärgårdens unika miljö.

Telefon: +46(0)121-51084
Hemsida: www.yxnogarden.se