Cafe & Servering

Ekö Gård – Gårdsbutik och trädgårdscafé

Ekö Gård är en liten lammgård med sommaröppen gårdsbutik och trädgårdscafé i S:t Anna skärgård.
Här hittar du lammkött och lammkorvar till grillen eller grytan, marmelader, chutneys och grönsaker från gården. Och så har vi såklart ägg från våra fritt gående höns. Men här kan du även köpa mjuka, lockiga lammskinn och skinnhantverk av olika slag. Dessutom säljer vi ett urval av keramik, smide och mathantverk som skapats av gårdar/hantverkare nära oss.
I vårt trädgårdscafé kan du njuta av bl.a glass och hembakat.
Facebook: ekogardsanktanna

Telefon: 070 -267 60 61
Hemsida: ekogardsanktanna.business.site
Kalvholmens Camping

Kalvholmens familjecamping och badstrand, ligger mycket vackert och naturskönt på en udde i inre delen av St Annas skärgård.

Här kan du fika eller äta dig mätt från vår enkla men egenproducerade mat, t.ex. hamburgare, välsorterad kiosk och kafé, glass m.m. Full service från midsommar till v 32. Innan midsommar serverar vi mat och håller extraöppet beroende på väder. Kolla öppettider på hemsidan.
E-post: info@kalvholmenscamping.se

Kontaktperson: Britta och Lennart Andersson
Telefon: Tel: 0121 50100 Mobil och vid bokning: 070 5794854
Hemsida: www.kalvholmenscamping.se
Magasinet Sankt Anna

I Uvmarö Hamn på Norra Finnö finns det gamla spannmålsmagasinet från Herrborum, återuppbyggt i hamnen. Här har det fått nytt liv med gårdsbutik, café och matservering. Vi bjuder på härlig miljö med uteserveringen vid hamnens bryggor.  

Från bageriet kommer nygräddade bullar och kakor och vi serverar flera maträtter med ursprung i Sankt Anna. Öl- och vinrättigheter.

I gårdsbutiken kan man köpa ekologiskt naturbeteskött av lamm och nöt. Utmärkt lammsalami med smak från betesmarkerna ute på öarna. Skinn, garn och ull finns också, allt från Missjö gård.

Öppet kl  11 – 17 varje dag i sommar till 2 sept.

Telefon: 0121-521 22
Hemsida: www.magasinetsanktanna.se
Sankt Anna Handel

Kaffe, kaffebröd färdiga smörgåsar och toast. Skopglass och glasspinnar i stora lass

Telefon: 0121-51095
Hemsida: www.sahandel.se
Sankt Annagården

Sankt Annagården vid det gamla färjeläget och foten av Lagnöbron. Serverar mat, fika och glass med sittplatser både ute och inne. Njut av förtäring och skåda samtidigt båttrafiken som passerar precis utanför vår brygga!

Kontaktperson: Ethel och Johan Hartmann
Telefon: +46(0)121-51312
Hemsida: www.stannagarden.se
Skärgårdsbyn Mon - Båthuset Bistro

Båthuset Bistro ” Bara bra mat helt enkelt! I en unik miljö”
I vårt SkärgårdsBistro får alla sinnen njuta. Beskåda den fantastiska utsikten från Båthusets panoramafönster, känn den svalkande sjöbrisen från bryggan och hör hur vågorna slår mot land, samtidigt som ni avnjuter frukost, lunch, middag, fika eller kvällsmys.
Vi erbjuder allt från enklare tilltugg, smarriga mackor, pizza, hamburgare, fisk & skaldjursrätter samt en variation av fikabröd.
För de morgonpigga har vi även frukostöppet under högsäsong.

Telefon: +46 (0)121-51133 ank: 4
Hemsida: www.skargardsbyn.se
Tyrislöts Camping

PUB " SUMPEN " Här i det gammla magasinet med skärgårdsinspererad miljö , kan ni njuta av en kall öl eller ett glas vin med enklare förtäring.Namnet sumpen kommer av bardisken som är tillverkad av en äkta fisksump. Musikunderhållning vissa kvällar i trädgården

Telefon: 0121-520 21
Hemsida: www.tyrislotcamping.se
Tyrislöts Sommarhandel

Vi har en ålderdomlig, charmig och mycket välsorterad liten sommarlanthandel. Sortimentet är klassikt skärgårdsmodell med ”lite av allting”. Enkel uteservering i anslutning till bryggan med underbar havsutsikt där ni kan ta en fika eller äta en bit mat från handeln. Frysen är alltid full med glass! I vårt sortiment finns bl.a. lokalt rökt fisk.

Telefon: +46(0)121-52027
Hemsida: www.stannakajak.se
Yxnögårdens Vandrarhem

Yxnögården, en plats i Sankt Anna skärgård. Här kan du hyra rum på vårt lilla vandrarhem. Upptäck naturen och lugnet i din omgivning. Möjlighet att få uppleva skärgårdens unika miljö.

Telefon: +46(0)121-51084
Hemsida: www.yxnogarden.se