Bygg

Fredrik Björk

Byggare Björk är ett litet skärgårdsföretag som har sitt säte på Vänsö. Företaget sysslar med det mesta inom bygg, så som renoveringar och nybyggen. Vi samarbetar med andra företagare inom branschen vilket ger ett brett kontaktnät. För mer info kontakta mig gärna.

Kontaktperson: Fredrik Björk
Telefon: 070-870 43 92
Kustbyggarna AB
Kontaktperson: Leif Pettersson
Telefon: 0705-229397
Hemsida: www.kustbyggarna.com
Lyckängens Bygg AB

Välkomna till Lyckängens Bygg AB
Byggföretaget som utför det mesta inom bygg:

- Nybyggnationer
- Till- och ombyggnationer
- Renoveringar
- Altaner
- Grävmaskin finns för mindre grävarbeten
- Jord och grusförsäljning i Lagnö

Kontaktperson: Robin Davidsson lyckangensbygg@gmail.com
Telefon: 0703402804
Norra Finnö Bygg

Vi har funnits på Norra Finnö i Sankt Anna skärgård sedan starten för över 25 år sedan. Vi har hjälpt till med att förverkliga våra kunders skärgårdsdrömmar och utför det mesta inom byggnation såsom nybyggnad, tillbyggnad, renoveringar, våtrum m.m. och det vi gör styrs alltid av kvalitet. Funderar du på att bygga ett fritidshus i skärgården? Behöver du hjälp med att bygga altan eller brygga? Eller varför inte en bastu vid vattnet? Då ska du kontakta oss!

Kontaktperson: Johan Westling
Telefon: 070-257 15 22
Hemsida: www.norrafinnobygg.se
Sankt Anna Bygg & Allservice

Söker du en duktig snickare i Söderköping med omnejd? Byggfirman Sankt Anna Bygg & Allservice drivs av Daniel Rosell som har gedigen erfarenhet som snickare. Vi erbjuder det mesta inom bygg och kan hjälpa till med allt från takläggning till byggnation av bryggor & båthus. Företaget utgår från Sankt Anna och vårt arbetsområde sträcker sig från Söderköping & Valdemarsvik till Sankt Anna skärgård.

Kontaktperson: Daniel Rosell
Telefon: 070-7341137
Hemsida: www.sanktannabygg.se