Hantverk

Ekö Gård - Gårdsbutik och trädgårdscafé

Ekö Gård är en liten lammgård med sommaröppen gårdsbutik och trädgårdscafé i S:t Anna skärgård.
Här hittar du lammkött och lammkorvar till grillen eller grytan, marmelader, chutneys och grönsaker från gården. Och så har vi såklart ägg från våra fritt gående höns. Men här kan du även köpa mjuka, lockiga lammskinn och skinnhantverk av olika slag. Dessutom säljer vi ett urval av keramik, smide och mathantverk som skapats av gårdar/hantverkare nära oss.
I vårt trädgårdscafé kan du njuta av bl a glass och hembakat.
Facebook: ekogardsanktanna

Telefon: Telefon: 070 - 267 60 61
Hemsida: www.ekogard.nu
Lokalt hantverk i Nedre Lagnö

På turistinformationen i Nedre Lagnö hittar du ett blandat sortiment av lokalt hantverk och souvenirer. Vi hänvisar dig också vidare till respektive försäljare när du vill se mer av just deras produkter. Under perioden 21/6-31/8 samt 6-7/9 har vi öppet varje dag kl 10-17. Besök oss gärna under någon av våra hantverksdagar, som kommer att finnas med i kalendern på www.sanktanna.com Vill du sälja eller visa upp ditt hantverk på turistinformationen? Vi tar ingen provision utan är till för att visa våra besökare vad företagare och privatpersoner i S:t Anna har att erbjuda. Hör av dig eller kom förbi på ett besök! Varmt välkommen!

Telefon: 0121-185 00
Hemsida: www.visitostergotland.se/sanktanna
Sankt Anna Design

Sankt Anna Design är ett familjeföretag som finns i vår vackra Sankt Anna Skärgård. Vi lagerför och säljer ett stort antal handgjorda svenska metallfyrar med autentiska fyrkaraktärer. Vi har även sjökortsservetter samt sjökortstabletter med tryck från Arkösund, Sankt Anna samt Gryt.

Telefon: 0121-514 21 eller 070 6762204
Hemsida: www.sanktannadesign.se
Sankt Anna Handel

Present- och inredningsartiklar i vår lilla kiosk

Telefon: 0121-510 95
Hemsida: www.sahandel.se
Tyrislöt Camping

På övervåningen i receptionen finns vår mysiga och uppskattade butik där man kan hitta både lokala hantverk och en välsorterad loppis med både möbler och prylar.

Telefon: 0121-520 21
Hemsida: www.tyrislotcamping.se
Urverkstan Urmakeri och Byggnadsvård - Lagnö

Urverkstan Urmakeri & Byggnadsvård är ett företag som, precis som det låter, driver både ett urmakeri och en byggnadsvårdsbutik.

URMAKERI
I urmakeriet arbetar vi med service och reparationer av allt från stora golvur till små armbandsur. Batteribyten till mer utförliga reparationer och restaureringar. Vi lämnar alltid kostnadsförslag på lite större arbeten. Vi lämnar normalt 2 års garanti på utförda service-, reparations- och renoveringsarbeten.
Vi är certifierat servicecenter för bland annat Omega.

BYGGNADSVÅRD.
I vår byggnadsvårdsbutik kommer vi ha ett utbud av både byggnadsvårdsprodukter och hantverk. Vi har den medvetna ambitionen att hålla hög kvalité på våra produkter och samarbeta med leverantörer som tänker på samma sätt. Vår ambition är att ditt besök hos oss skall verka inspirerande oavsett om det rör sig om ommålning av fasaden, renovering och målning av dina gamla fönster eller inomhusmålning är vi gärna behjälpliga med råd och tips.
I vårt sortiment finns linolje- och slamfärg, linoljesåpa, roslagsmahogny och andra tjärprodukter, penslar samt diverse verktyg och material för renovering.
Vad gäller våra hantverksprodukter försöker vi jobba med så lokala producenter som möjligt i både trä, smide och andra material. Kom gärna in så berättar vi mer.
Facebook: https://www.facebook.com/urverkstan/
Instagram: https://www.instagram.com/urverkstan.se

Kontaktperson: Bernhard och Jessica Schmidt
Telefon: 0730 297171
Hemsida: www.urverkstan.se