Sankt Anna dagen inställt i år!

Föreningen Navet i Havet meddelar att Sankt Anna dagen inte arrangeras i år, tyvärr. Det har varit för osäkert in i det sista och därmed inte möjligt att kunna planera för det i tid. Men vi vill, ser framåt och hoppas på att kunna genomföra det nästa år 2022 istället.

2021-06-09|

Flaggor till Navet i Havet

Inför den 6 juni ansökte föreningen Navet i Havet om två nya flaggor hos Söderköpings Kommun. Ingegerd Humby representerade styrelsen för att ta emot flaggorna vid en fin ceremoni i Sankt Laurentii kyrka. Flaggorna kommer att hissas under allmänna flaggdagar på de två flaggstängerna vid Lagnöbron.  

2021-06-05|

Nytt i år för Sankt Anna Bed & Boat

Britta och Lennart Andersson som sedan 2016 bor på ön Hindö utanför Kalvholmens Camping kommer att starta upp i juli med båtturer i Sankt Annas inre skärgård. Det kommer även att finnas möjlighet att boka boende i några av stugorna på Hindö.

2021-05-21|

Ängens Padel i S:t Anna skärgård

Nu händer det spännande saker, den populära racketsporten padel kommer till skärgården! Den har byggts invid Skärgårdsbyn Mon och Bengt Wastesson på Ängens Gård är finansiär till detta projekt och Lars Andersson hjälper till med banan. Den har byggts i trä vilket kommer smälta in bra i denna härliga miljö

2021-05-11|

Se upp med stölder ur båtar uppmanar Polisen

De senaste veckorna har fler anmälningar gjorts på stölder ur båtar. Bland annat har Arkösund, Söderköping och Gryt drabbats. Det är främst GPS/plotter men även ekolod och annan elektronisk utrustning som tillgripits. Värdet uppgår sammanlagt till ca 100 000 kr. Vårt råd till båtägare är i möjligaste mån plocka med

2021-04-27|

Bottna Handlar´n öppnar i ny regi den 6 mars

Lördag den 6 mars öppnar Bottna Handlar´n i ny regi av Åsa Björketidt med spännande lokalproducerade produkter, servicebutik med post, systembolag, apotek, hemleverans m.m. På öppningsdagen blir det ballonger, korv m bröd, visning av Elians solceller m.m.

2021-03-05|

Så arbetar kommunen i läge med skärpta restriktioner

NT artikel den 7 nov Foto och text: Patrik Selsfors/Louise Åsenheim På torsdagen höll enheten för näringsliv och turism ett digitalt möte med Söderköpings näringslivsråd för att diskutera det uppkomna läget med en ökad smittspridning och skärpta restriktioner som ska gälla åtminstone fram till den 19 november. – Det vi

2020-11-08|

Nätverksträff för besöksnäringen i Sankt Anna

Navet i Havet välkomnar till höstens möte med turistnätverket i Sankt Anna. Alla med intresse av besöksnäringen i Sankt Anna är varmt välkomna till nätverksträff i Gula Huset den 14 oktober kl.18.00. Detta är en del av vårt lilla Leaderprojekt med stöd av Kustlandet, Leader och Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

2020-06-24|
Till toppen