Fest- & Bröllopsarrangörer

Arkösundsresor

I sjöboden på Lammskär, 20 meter från vattnet, kan upptill 50 personer avnjuta en riktig festmåltid, med underbar utsikt över fjärden. Vi hjälper Dig att planera en fest som sent skall glömmas! Ha med egen mat, catera eller låt oss ordna det. Det finns ett stort altandäck utanför, där Ni kan dansa i månskenet.... för att senare transporteras hem i fyrarnas blinkande sken.

Telefon: +46(0)708-207177
Hemsida: www.arkosund.com/batresor.html
Skärgårdsbyn Mon

Skärgårdsbröllop med personlig service. Anländ med era gäster i båt. Ha Champagnen på bryggan och sedan njuta av härlig supé. Gästerna kan sova kvar och ni träffas igen till frukost. Vi hjälper er med er planering & försöker tillgodose era önskemål.

Telefon: +46 (0)121-51133 ank: 4
Hemsida: www.skargardsbyn.se
Skärgårdskompaniet i Östergötland

Skärgårdskompaniet i Östergötland
Vi hjälper er med er stora dag! Ett skärgårdsbröllop med vigsel på Capella Ecumenica eller på en klippa längst ut i havsbandet? Festen ombord på våra båtar eller på någon av de lokaler som finns att tillgå i anslutning till skärgården? Vi kan ta er till många romantiska och mysiga ställen, t.ex Mems kanalmagasin, Husby säteri, Stegeborg, Mons skärgårdsby, Harstena eller Gryts varv. Vi är öppna för alla idéer!

Kontaktperson: Magnus Lindkvist
Telefon: 0760-775550
Hemsida: www.skargardskompaniet.se
Stegeborgs Trädgårdshotell

Boka hotellet exklusivt för ert sällskap för att fira er speciella högtid. Ni kan hålla vigsel i t.ex. Skällviks kyrka, Capella Ecumenica eller varför inte inne på Stegeborgs borggård.

Telefon: 0121-42003
Hemsida: www.stegeborg.se