Konferensanläggningar

I skärgården kan du välja mellan pensionat, värdshus och vandrarhem i vacker miljö. Varför inte inspereras i extrem närhet till havet med konferens på skärgårdsbåt. Kombinera dagen med ex kajakpaddling, båtturer eller matlagning. Vi i Sankt Anna kan erbjuda er en mängd aktiviter.

Båtsholms Pensionat

Konferera i gammal pensionatsmiljö. Med personlig service , mysiga rum o stugor och närhet till havet kan vi erbjuda att just er konferens bli just det ni behöver.

Telefon: +46 (0)121-51017
Konferens på båt M/S Viskär

Vi hämtar Er konferensgrupp där Ni själva önskar t.ex. Sankt Anna Norrköping,Arkösund,Valdemarsvik, . M/S Viskär har kiosk och bar ombord plus ett stort soldäck. Vid önskemål, serveras både kaffe och mat på båtresan. Ni konfererar ombord, eller i vår lokal på Lammskär, kanske med någon kul aktivitet eller naturupplevelse.

Telefon: +46(0)708-207177
Mons skärgårdskrog

Välkommen med ditt företag ut till Sankt Anna skärgård, enkel men kvalitetsfylld miljö. Långt från stress och vardag - förutsättningar som ofta leder till nya ideér och stor kreativitet. Vi erbjuder en prisvärd konferens i lugn och ro. Halvdag eller tvådagarskonferens med vällagad mat, logi i stugor och stort aktivitetsutbud. Men oftast är det vår personliga engagemang och service som lämnar det bestående intrycket. Kanske därför så många väljer att återkomma.

Telefon: +46 (0)121-51133 ank: 4
Hemsida: www.monsskargardskrog.se
Stegeborgs Trädgårdshotell

Boka Trädgårdshotellet exklusivt för er konferens. Konferera i vårt mysiga konferensrum med öppen brasa eller ta konferensen utomhus och spendera soliga dagar ute på vår stora veranda med utsikt över äppelträdgården.

Telefon: +46 (0)12142003
Hemsida: www.stegeborg.se