Kajakpaket

Närmare havet kommer man inte, utan att bli blöt

Sankt Anna skärgård är en populär kajak-skärgård.Du får en vildmarkskänsla när du paddlar i yttre skärgården bland flera hundra små skär; vill du ha skyddat vatten väljer du innerskärgården med grönskande holmar och öar.

Exklusiv havspaddlingstur

Paddla kajak - gärna men är bekväm !? En dags paddling i fantastisk skärgårdsmiljö. Med egen guide, lunch, tre rätters middag, utrustning och sedan relax i badtunna. Bekvämt- eller hur!

Telefon: +46(0)730707152
Hemsida: www.aventyrsbolaget.se
Kvällspaddlingstur

Vi gör en ca. 3 timmars kvällstur med fikapaus. Vi startar kl. 18.00 och avslutar 21.00 . Man har eget fika med sig och även byteskläder är bra att packa med i kajaken. Detta är en paddelkväll för dig som vill pröva på och uppleva tjusningen med havskajak under lugna och trygga omständigheter.. Vi strävar efter att utveckla vår paddlingsteknik så att den blir ergonomisk, samt tränar navigering med sjökort och kompass. En paddelkväll för dig som vill utvecklas till en självständig kajakist

Telefon: +46(0)121-52027
Hemsida: www.stannakajak.se
Paddlingstur med skärgårdslunch

En tur som passar alla skärgårdsnjutare. Vi samlas klockan 9 vid kanotcentrum i Tyrislöt på Norra Finnö för förmiddagsfika. All utrustning fördelas och kajakerna justeras för god komfort. Vi paddlar iväg mot Missjö naturreservat under förmiddagen och når en fin och avlägsen ö lagom till lunch. En riktig skärgårdslunch med rökta fiskar..... Under eftermiddagen slingrar vi oss genom S:t Annas skärgårds örika ytterskärgård och observerar sjöfåglar och med lite tur även havsörnar. Tempot är lågt så vi kan njuta av skärgårdsnaturen, ströva omkring på en ö och ta fikapaus. Tillbaka vid vår brygga i Tyrislöt är vi ca kl 17.

Telefon: +46(0)121-52027
Hemsida: www.stannakajak.se
Skärgårds, lyxlångtur

På 4 dagar utforskar vi S:t Anna alt. Gryts skärgård. Vi gör många strandhugg på intressanta öar där vi bekantar oss med naturen och kulturen. Vi övernattar i tält på öarna. (Turen kan även planeras så att det är boende inomhus på öarna.) På turen sköter guiden (f.d. köksmästare) all matlagning. Vi kommer att kunna fylla på matförrådet med lokala råvaror med jämna mellanrum vilket gör att vi avnjuter läckra måltider varje dag, tre rätters middag!

Telefon: +46(0)121-52027
Hemsida: www.stannakajak.se